Hvor mange penge bruger I egentlig på coaching og stresshåndtering?
Hvor meget tid bruger I på konflikthåndtering, samarbejds- og kommunikationsproblemer?
Hvad koster det jer, at have en stresset eller sygemeldt medarbejder?

Spar penge ved at investere i dine medarbejdere. Gør jeres virksomhed stærk og robust med jeres egen coach og sparringspartner.

I dag bliver der mange steder skåret i budgetterne til at udvikle medarbejdere, teams og ledere. Men der er stadig behov for fokus på medarbejdernes trivsel og udvikling. Derfor vil jeg gerne gøre det nemmere og billigere for jer at udvikle jeres personale.

En fast udviklingspartner
Fordelen ved at have en fast tilknyttet coach og rådgiver er, at I får sat fokus på problemerne og udfordringerne. Det betyder at I hurtigere kan reagere, tage ansvar for dem og løse dem, så de ikke vokser sig store. Det giver også fordelen af, at jeres coach kender til arbejdsgange, produkter, medarbejdere og udfordringer og dermed sparer det tid.

Som ledere vil I blive bekendt med udfordringer i virksomheden, som måske er blinde og ukendte vinkler for jer nu. På den måde bliver det muligt for jer at reagerer, hvor der er brug for det.

✔ Ledelsesudvikling
✔ Stressforebyggelse og behandling
✔ Konflikthåndtering og samarbejde
✔ Motivation og inspiration
✔ Team og medarbejderudvikling
✔ Forretningsudvikling

Bedre økonomi
For under kr. 5000 om ugen, kan I sætte fokus på engagement og trivsel, som automatisk giver større effektivitet, målrettethed og robusthed. Når I tilknytter mig for en længere periode f.eks. 1 dag om ugen i 3 måneder, vil I spare op til 25% af timeprisen for coaching. Hvis I tilknytter mig i mere end 6 måneder, vil I kunne spare 40% af timeprisen for coaching. Det betyder meget mere coaching for pengene.

Få et skræddersyet program som forebygger stress og gør din virksomhed robust på den lange bane. Det kan ikke betale sig at lade være.