Game Changer forløb for selvstændige

Du ved hvad du vil og hvad du kan, og du brænder for at gøre en forskel. Du vil gerne ud over rampen. Men hvordan holder man fast i energien, drivet og motivationen? Hvordan får du prioriteret det vigtige og holder dig selv effektiv? Hvordan sikrer du at du trives og holder dig stressfri? Hvordan sikrer du at du brænder igennem, i stedet for at brænde ud?

Et online forløb som målrettet specielt til dig, som er selvstændig og iværksætter, eller for dig som drømmer om at tage springet, men har brug for det sidste, for at få dig på rette spor.

Forløbet er designet til dig, som gerne vil løfte dig selv til et højere niveau af produktivitet, effektivitet og arbejdsglæde – og som er villig til at gøre en ekstra indsats for at skabe de bedste resultater.

 

Har du det som mange andre selvstændige?

 • Selvom du laver det du brænder for, kan det være svært at holde motivationen oppe. Og med lav motivation, lavt drive og lav produktivitet.
 • Du knokler derudaf med din idé og virksomhed, og alligevel når du ikke rigtigt i mål med det du gerne vil.
 • Det kan være svært at holde balancen mellem arbejdsliv og privatliv, for ofte flyder de ud i hinanden eller den ene del eksisterer slet ikke.
 • Måske er der kun dig i din virksomhed, og for at virksomheden trives skal du trives.
 • Du brænder for at gøre en forskel for andre, men det er super svært at brænde igennem og sælge dig selv.
 • Livet som selvstændig og iværksætter kan være svær og udfordrende, og især hvis du er alene – om alt.

 

Kunne du tænke dig?

 • At få nøglen til dit drive og din energi?
 • At finde ud af hvordan du trives bedst så du kan sikre dig og din virksomhed fremover?
 • At få redskaber til at holde dig selv stærk og stressfri. Så er du sikker på, at du kan holde balancen på den lange bane?
 • At få styr på dine prioriteter, så du får det ”fede” arbejdsliv og frihed?
 • Personlig sparring og udfordring, så du sikrer dig, at du kommer i mål med de ting som er vigtigst for dig?

Alt dette kan du få med Game Changer for selvstændige forløbet. Det er en blanding af online undervisning og inspiration samt mulighed for personlige samtaler, som er udviklet til at styrke dig og din virksomhed, til at nå de resultater du drømmer om.

Forløbet varer 12 uger, hvor du får inspiration, viden, opgaver og værdifulde værktøjer, så du bliver selvmotiverende, stressfri og målrettet.

Så kan du glæde dig til at:

 • Få indsigt i hvad der får dig til at trives ,og hvad får dig til at mistrives
 • Finde ud af hvordan du undgår at gå i stressfælden
 • Finde dit højere formål, din retning og røde tråd
 • Forstå hvordan du med dit højere formål kan skabe en nem ramme for prioriteringer, beslutninger og handlinger
 • Få en strategi, plan og målsætninger du rent faktisk kommer i mål med
 • Få styr på dine overordnede prioriteter, så dine ord og handlinger stemmer overens
 • Brænde igennem og blive bedre til at sælge dig og dine produkter
 • Få værktøjer til at forbedre din personlige effektivitet og handlekraft.

 

Sådan foregår forløbet

Over en periode på 12 uger får du hver 14 dag tilsendt en email med ugens modul. Så kan fordybe dig i modulets indhold, som det passer dig.

Hvert modul vil være en blanding af inspiration, viden, opgaver og værdifulde værktøjer som vil hjælpe dig med at arbejde igennem modulets tema. Det vil være en blanding af lydfiler og videoer du kan se/lytte til på din computer, telefon eller tablet - og som vil inspirere og guide igennem emnet. Samtidig vil der være PDF filer med opgaver du skal arbejde igennem. Dem kan du downloade og printe ud.

Modul 1. Kom godt i gang
Modul 1 starter med slutningen. Du får allerede din første opgave, hvor du skal gøre klart for dig, hvad du gerne vil have ud af forløbet, og hvad vil du gerne have ud af dit liv. Vi zoomer helt ud og så ind igen.

Modul 2. Dit fundament og prioriteringer
Uden et stærkt fundament kan man ikke give den gas. Du får viden og værktøjer til, hvordan du sikrer at du holder på energien, får fyldt op på ressourcerne og holder stressen for døren. Vi får styr på dine overordnede prioriteringer, så du kan træffe beslutninger der stemmer overens med den du er og det du vil.

Modul 3. Dit formål, retning og trivsel
Nu er retningslinerne for fundamentet på plads. Nu kan vi arbejde med at finde dit formål. Dit formål er din retning, dit bedste styringsredskab og ramme for alle dine vigtigste beslutninger. Du får en guide til, hvordan du finder dit eget formål og kickstarters - dem som tænder din gnist når du er gået død. Samtidig får du også sat dine personlige trivselsbetingelser på plads, så du kan sikre at du trives i hverdagen.

 

Modul 4. Dit formål, dig og din business
Når du har dit formål endeligt på plads, gælder det om at bruge det aktivt på alle fronter i din business. Du får inspiration til, hvordan du kan bruge formålet og hvordan du sikrer dig at du holder din retning og dit fokus. Du får lavet en brainstorming på områder, hvor du kan skabe store forandringer med små skridt.

Modul 5. Kom ud af busken
Nu har vi styr på dig, dit fundament, dine prioritering, dit formål og din retning. Nu skal vi have det integreret i dit business. Du får viden og værktøjer til, hvordan du brænder igennem og kan kommunikere, så det føles nemmere, hvordan du bliver bedre til at sætte pris på dig, og hvordan du kan udvikle produkter, som passer bedre til dig og dit formål.

Modul 6. Personlig effektivitet, planer og målsætning
Når du ved hvor du vil hen og hvordan du vil rejse, så skal vi sørge for at du rejser hurtigt og smart. Dette modul vil ruste dig til at sætte smarte mål du rent faktisk når. Du lærer at holde fokus på de vigtigste opgaver i dagligdagen, og så du får lavet det vigtigste først. Du lærer hvordan du sikrer en kontinuerligt flow i både din personlige og din forretningsmæssige udvikling.

Forløbet er for dig:

 • Som laver det du brænder for, men af og til savner motivationen, energien og dit drive
 • Som ved at ”du” er både er den største forhindring men også den vigtigste kilde til din succes
 • Som gerne vil ud og gøre en forskel, men ikke lige helt ved hvordan du får startet og kommer i mål
 • Som gerne vil brænde igennem, men ikke brænde ud
 • Der synes at det er udfordrende at være alene
 • Gerne vil trives og holde balancen på den lange bane
 • Er klar til at tage ansvaret og tage hånd om dig og din business

Du er dit største aktiv når det gælder din business. Jeg kan inspirere dig, give dig viden og redskaber. Jeg viser dig hvordan du kan gøre det nemmere, men jeg kan ikke gøre det for dig. Det er dig som skal gøre arbejdet.

Er du klar?

Alt dette er inkluderet i forløbet

  • Introduktion til hvert modul, så du ved hvad du skal.
  • Lydfiler med inspiration, viden og værktøjer som du har adgang til via din telefon, computer eller tablet.
  • Arbejdsark med værktøjer og opgaver, du kan gemme og printe.

  Det får du også:

  ★ Bonus meditation med stresscoach og yogalære Anne Goncalves, som giver dig en vej til nærvær og pause, der styrker dig og din krop mod stress.

  ★ Bonus lektion med Cammilla Ryesgaard, som er i ekspert i kundeflow og marketing på mikrobudget. Få hendes vigtigste værktøj til at skabe et godt kundeflow i din business.

  ★ Interview med Michael Bugaj, som er Chief of Experience og grundlægger af meploy.me. Han har formået at skabe en business, hvor formålet står foran alt.

  ★ Mine bedste anbefalinger af gode og relevante bøger, der kan inspirere og understøtte dig i din process.

  ★ Yderligere spændende case-stories, interessant viden, inspiration og meget meget mere. 


  Din investering

  GAME CHANGER FOR SELVSTÆNDIGE
  Din totale investering i dig og din business med et Game Changer forløbet er:
  I alt kr. 2.350 inkl. Moms

  PERSONLIGE SAMTALER
  Kunne du godt kunne tænke dig, at jeg følger dig tæt igennem alle modulerne? Så kan du tilkøbe personlige samtaler med 25%. Så får du min personlige støtte og sparring under hele forløbet.

  Jeg kan anbefale at vælge enten 3 eller 6 samtaler. Du får mulighed for at tilkøbe sessionerne, når du har købt og betalt for forløbet.

  Alle sessioner er 50-60 min. og foregår over SKYPE.


  Ofte stillede spørgsmål:

  Hvad er fordelen ved at det foregår online?
  Som selvstændig kender du nok det med at tiden er den knappe faktor. Derfor kan det være en fordel at du kan arbejde med modulerne, i dit eget tempo og når det passer dig og din kalender. Du kan sidde hjemme, på kontoret eller hvor det vil fungere bedst for dig. Du skal ikke bruge tid på transport. Og så er også langt billigere, og du kan tage forløbet uanset hvor i landet (eller udlandet) du befinder dig.

  Er du i tvivl om forløbet er noget for dig?
  send mig en mail og stil mig de spørgsmål du måtte have.

  Hvad er forskellen på at have med eller uden personlige samtaler?
  Jeg har designet forløbet således, at du kommer godt igennem alle moduler og emner. Men måske er du en af dem, som ved, at du giver den en ekstra skalle og committer dig bedre, når du har personlig kontakt og bliver udfordret. Så kan det være en fordel at tilvælge de personlige samtaler.


  "Coachingen har helt klart sat nogle tanker igang. Givet mig energi og livskvalitet. Jeg har fundet ud af hvad der i starten var gnisten, meningen med det hele. Det der fik mig til at gå den vej, jeg er gået.

  Med mit formål har jeg genfundet min sti og blevet bevidst om, hvad der nu skal ske. Det er med til at sætte fokus på hvad der giver ens liv mere mening og indhold, og genfinde gnisten. Jeg nu ved hvordan jeg fungerer, og hvilke rammer jeg skal sætte både i privaten og på jobbet.

  Maj er en rigtig sød, varm og imødekommende personen, og uden at presse på, hjalp hun mig til at sætte ord på og finde frem til mit formål."

  - Stine Christiansen, Reklamefotograf

  "Finding my WHY with Maj was a satisfying experience because it was so essential. What I unearthed is very basic and true, and that is why it is so useful.

  Now I notice my WHY flashing in all sorts of situations: it is there to tell me yes or no to something I am considering doing. And when I thoroughly enjoy myself, it turns out it’s because I am following my WHY without even having to think about it. Doing what I love has gotten a whole lot easier, with less struggle and doubt.

  Maj is very clean in all of this: she knows how to guide you without getting in the way."

  - Charlotte Price, Writer & Painter