Find dit HVORFOR

The two most important days in your life are
the day you are born and the day you find out WHY!
Mark Twain

Game Changer forløb, som gør dig istand til at inspirere andre med det du gør!
Et personligt forløb designet til dig som er dedikeret, og som vil løfte dig selv til et højere gear af inspiration, effektivitet og arbejdsglæde – og som er villig til at gøre en ekstra indsats for at skabe de bedste resultater. PURPOSE - PASSION - PROFIT

* Forløbet er modulopbygget med i alt 8 timer, så du vælger selv, hvornår du ønsker modulerne.

Forløbet er perfekt til dig, som er selvstændig, ny leder eller som har brug for en kick starter.

 

Modul 1. Find dit HVORFOR

Dit HVORFOR er den sag og det formål, der inspirerer dig. Det er din røde tråd og dit bedste styringsredskab og ramme for alle dine vigtigste beslutninger.

 • Find dit HVORFOR.

 • Bliv klar på dit NATURLIGE TALENT.
  Dit NATURLIGE TALENT er din særlige evne, som definerer dig og det du gør.

 • Kend dine TRIVSELSBETINGELSER.
  Få indsigt i hvad der får dig til at trives, og hvad får dig til at mistrives, så kan du sikre at du holder hele vejen.

 • Lær dine KICKSTARTERS, så du kan tænde din gnist, når du har brug for det.

Når du har dit formål endeligt på plads, gælder det om at bruge det aktivt på alle fronter i dit arbejdsliv og/eller business. Du får inspiration til, hvordan du kan bruge formålet og hvordan du sikrer dig at du holder din retning og dit fokus. Du får lavet en brainstorming på områder, hvor du kan skabe store forandringer med små skridt.

Vi sætter fokus på det som understøtter den, du er, og det du ønsker for dig selv og din business. Du vil modtage et par opgaver, du skal have klar til vores møde.

Sessionen tager ca. 3 timer.

Pris: kr. 5.400,- eks. moms

 

Modul 2. Dit formål, dig og din business

Hvordan skal du bruge dit HVORFOR fremadrettet? Hvordan får du det omsat til handling og konkrete mål? Få sparring og vejledning til, hvordan du bruger dit formål bedst fremadrettet, så du kommer i mål med de ting, som er vigtigst for dig.

 • Få styr på dine overordnede prioriteter, så dine ord, intentioner og handlinger stemmer overens

 • Brænd igennem og blive bedre til at sælge dig og dine produkter

 • Få værktøjer til at forbedre din personlige effektivitet og handlekraft.

Uanset om du søger det ”perfekte” job eller du har din egen business er dit HVORFOR fundamentet for engagement og inspiration i dit arbejdsliv. Dit HVORFOR kan løfte områder som: personlig branding, markedsføring og produktudvikling.

Du får viden og værktøjer til, hvordan du brænder igennem og kan kommunikere, så det føles nemmere, hvordan du bliver bedre til at sætte pris på dig, og hvordan du kan udvikle produkter, som passer bedre til dig og dit formål.

Sessionen tager ca. 3 timer.

Pris: kr. 5.400,- eks. moms

 

Modul 3. Personlig effektivitet, planer og målsætning

Når du ved hvor du vil hen og hvordan du vil rejse, så skal vi sørge for at du rejser hurtigt og smart. Dette modul vil ruste dig til at sætte smarte mål du rent faktisk når. Du lærer at holde fokus i dagligdagen, så du får lavet det vigtigste først. Du lærer hvordan du sikrer en kontinuerligt flow i både din personlige og din forretningsmæssige udvikling.

Sessionen tager ca. 2 timer.

Pris: kr. 3.600,- eks. moms


Er du klar til at committe dig til hele forløbet, kan du spare kr. 1.400 ved at betale forud.
Du får hele forløbet til kun kr. 13.000,- eks. moms.

Er du i tvivl om noget vedr. forløbet, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan ringe eller skrive her.


Det siger kunderne:

Stine Christiansen, Reklamefotograf: "Coachingen har helt klart sat nogle tanker i gang. Givet mig energi og livskvalitet. Jeg har fundet ud af hvad der i starten var gnisten, meningen med det hele. Det der fik mig til at gå den vej, jeg er gået.

Med mit formål har jeg genfundet min sti og blevet bevidst om, hvad der nu skal ske. Det er med til at sætte fokus på hvad der giver ens liv mere mening og indhold, og genfinde gnisten. Jeg nu ved hvordan jeg fungerer, og hvilke rammer jeg skal sætte både i privaten og på jobbet.

Maj er en rigtig sød, varm og imødekommende personen, og uden at presse på, hjalp hun mig til at sætte ord på og finde frem til mit formål."

 

Charlotte Price, Writer & Painter: "Finding my WHY with Maj was a satisfying experience because it was so essential. What I unearthed is very basic and true, and that is why it is so useful.

Now I notice my WHY flashing in all sorts of situations: it is there to tell me yes or no to something I am considering doing. And when I thoroughly enjoy myself, it turns out it’s because I am following my WHY without even having to think about it. Doing what I love has gotten a whole lot easier, with less struggle and doubt.

Maj is very clean in all of this: she knows how to guide you without getting in the way."