Det er jo lige meget, hvor hurtigt I kan løbe, hvis I ikke løber den rigtige vej. Leadership handler om at sætte kurs, ramme og gå foran. Leadership coaching får det bedste frem i dig som leder, så du kan nå nye højder med dit team og din virksomhed.

Skab retning med dit personlige formål
Hvorfor er du blevet leder? Hvad vil du opnå? Og hvorfor? Når du ved, hvor du vil hen og hvorfor, kan du bedre omsætte dine visioner og ideer til konkrete handlinger, så det giver mening for dine medarbejdere. Find dit personlige formål og lær at aktivere det, så du bliver en inspirerende, autentisk og tydelig leder, som går forrest.

Find din personlige lederstil
Lær hvordan du bedst muligt kan aktivere dine talenter og styrker ogbruge dem effektivt i din ledelse, så dit personlige twist træder frem i din ledelsesstil. Når du sætter dig selv i spil på den måde, som passer bedst til dine styrker, bliver du en autentisk og kompetent leder.

Transformer din organisation
Når du har har kursen klar og hvordan får du så din organisation med dig? Lær at skabe rammerne, så din organisation forstår dit formål, din intention og dine mål. Lær at transformere kulturen i din organisation, så den er præget af fokus, engagement og tillid; det gør den målrettet og effektiv.

Fra feedback til udvikling
Selvindsigt er nødvendig for at udvikle os. Når vi lærer af det, som ikke virker, så får vi mulighed for at finde ud af, hvad der virker. Lær at bruge den feedback du får, til at udvikle dig som menneske og gøre dig til en bedre leder.

Med Leadership Coaching tager vi fat i konkrete situationer fra din hverdag, sætter det i perspektiv, så du kan tage den værdifulde læring med dig. Du får individuel, specifik og kompetent sparring på dine udfordringer, og som coach vil jeg udfordre dig på dine personlige mål og holde dig til ilden. Det sikrer dit fokus, og øger sandsynligheden for, at du kommer i mål med det, du ønsker.

Det praktiske

Et personligt forløb vil være over 6-12 måneder. Det giver dig mulighed for at gå i dybden med nogle emner, så læring ikke kun bliver teoretisk, men også bliver integreret. På første møde vil vi sætte klare mål og så vi sikre fokus igennem forløbet.

Du får i alt 15 timer fordelt således:

  • 8 personlige sessioner (á 90 min.)
  • 6 telefonsamtaler (á 30 min.)
  • Refleksioner og opgaver til hver gang

Ekstra:

  • Du får mulighed for akut opkald, når det brænder på (5 min. telefonsamtaler)
  • Du får en personlig udviklingsbog til dine mål, refleksioner ognoter til dit forløb, så du kan holde fokus under forløbet og fremover.
  • Du får den inspirerende bog Start with WHY skrevet af Simon Sinek

I alt en værdi af kr. 27.000,- plus moms.

Du betaler kun Pris: 22.500,- plus moms

PS: Er du blot interesseret i et par timers individuel sparring, så koster det kr. 1800,- plus moms for en session á 80 min. Læs mere her om Business Coaching & Mentoring.


Det siger kunderne:

"I did a ‘Why’ session with Maj. I was totally amazed at how fast, clean and effective this method is. Maj is extremely skilled in helping you discover your ‘Why’, and I can highly recommend her."

- Janaki van den Brink, Owner Simply Playing


"Maj hjalp mig med at blive klar på mit højere formål. Hun er skarp, præcis og skærer lige ind til benet mens hun inspirerer dig til at finde dit fulde potentiale. Jeg kan varmt anbefale hende som coach og game changer."

- Anne Goncalves, Amame.dk


Det der slog mig ved Maj allerførste gang er hendes rolige og ligefremme facon. Dette sammenholdt med hendes humor, gjorde, at hun virkede tillidsvækkende og ikke selvhøjtidelig.

Efter coaching med Maj har jeg altid følt, at jeg fik perspektiv på tingene og derfor nemmere været i stand til at se en løsning. Maj har været god til, at jeg følte mig hørt og mødt.

- Maibritt Schou Sørensen, Ejer af PAbureauet.dk

"Coachingen har helt klart sat nogle tanker i gang. Givet mig energi og livskvalitet. Jeg har fundet ud af hvad der i starten var gnisten, meningen med det hele. Det der fik mig til at gå den vej, jeg er gået.

Med mit formål har jeg genfundet min sti og blevet bevidst om, hvad der nu skal ske. Det er med til at sætte fokus på hvad der giver ens liv mere mening og indhold, og genfinde gnisten. Jeg nu ved hvordan jeg fungerer, og hvilke rammer jeg skal sætte både i privaten og på jobbet.

Maj er en rigtig sød, varm og imødekommende personen, og uden at presse på, hjalp hun mig til at sætte ord på og finde frem til mit formål."

- Stine Christiansen, Reklamefotograf


Coaching med Maj har givet mig en ny indgangsvinkel til mit arbejde og nogle gode værktøjer når jeg hænger fast samt en forståelse for hvorfor jeg nogen gange ikke trives og hvad jeg så kan gøre. Det var meget konkret og lige til at bruge. Som facilitator var Maj helt utrolig effektiv.

- Anita Sørensen, Underviser