Lederkompasset

Til den nye leder

Lederkompasset klæder dig på til mange af de udfordringer, du møder i din ledelse. Lederkompasset hjælper dig til at finde din vej – din måde at være leder på, så du ikke bare kopiere dine lederkollegaer – men finder en vej der er god og sjov for dig – og som samtidig skaber de resultater du ønsker dig.

Lederkompasset er et intensivt og målrettet forløb til den nye leder, der måske er specialist i sit fag, men ny indenfor ledelse, eller til dig, som har været leder i nogle år, som savner en sikker ledelsesstil eller mangler værktøjer til at forbedre kommunikationen, motivation og samarbejdet i teamet.

Kunne du tænke dig?

 • at finde din personlige stil i ledelse
 • at sætte dig selv bedre i spil og skabe værdi?
 • at sætte det bedste team?
 • at forebygge stress, både hos dig selv og dine medarbejdere?
 • at kommunikere effektivt, klart og målrettet?
 • at ændre uhensigtsmæssig adfærd og vaner som leder?
 • at få styr på dine prioriteter og prioriteringer?
 • at gøre det vigtigste først?

Så er Lederkompasset måske noget for dig!

Du kan arbejde med Lederkompasset, når det passer dig og din kalender. Det er nemt og effektivt. Det ligger online – og venter kun på at du bruger det – og udvikler dine kompetencer endnu mere. Derudover kan du få min personlige sparring undervejs, så du får et endnu mere intensivt og dybdegående forløb.

Lederkompasset kan også bruges som gruppeudviklingsforløb. Hvis I er en gruppe ledere, der gerne sammen vil rykke jeres ledelse til et højere niveau af leadership, kan I bruge forløbet som fælles ramme, med opsamling både individuelt og i gruppe.

Lyder det som noget for dig? Så kan du glæde dig til:

 • At få dine overordnede prioriteringer og værdier på plads
 • At få indsigt i hvordan du trives bedst
 • At finde ud af hvordan du forebygger stress
 • At få viden og redskaber til hvordan du sætter det bedste team
 • At få enkle redskaber til klar, effektiv og målrettet kommunikation
 • At lære hvordan du bedst sætter dig selv i spil som leder
 • At få inspiration og redskaber til hvordan du ændrer vaner og adfærd
 • At få konkrete redskaber til at håndtere en stresset medarbejder
 • At få teknikker til at sikre, at du får gjort det vigtigste først

Sådan er forløbet sat sammen

Lederkompasset er en blanding af online undervisning og personlig sparring og samtaler. Og du kan selv bestemme hvor meget og hvor lidt sparring du gerne vil have med på vejen.

 
Lederkompasset
 

Over en periode på 16 uger får du hver 14 dag tilsendt ugens modul. Så kan fordybe dig i modulets indhold, som det passer dig og din travle kalender.

Hvert modul vil være en blanding af inspiration, viden, opgaver og værdifulde værktøjer, som vil hjælpe dig med at arbejde igennem modulets tema.

Det vil være en blanding af lydfiler og videoer du kan se/lytte til på din computer, telefon eller tablet - og som vil inspirere og guide igennem emnet.

SIMPLE: Til dig som blot savner inspiration til din rolle som leder og nye værktøjer til redskabskassen. Du ved du kan holde dig selv i ørerne i løbet af processen og er vant til at arbejde med dig selv i udviklingsprocesser. 

MORE: Til dig som vil udfordres sådan for alvor. Du får 8 personlige samtaler med min personlige støtte og sparring under hele forløbet, så du kommer dybere og grundigere igennem programmet.

ALL IN: Til dig som går ALL IN! Udover de 8 personlige samtaler under forløbet, vil du få ydeligere 5 sessioner, hvor vi sætter konkrete mål og følger op og sikrer, at du får integreret dine nye redskaber og færdigheder i din dagligdag. Når du går All in, får du også GRATIS en bogpakke med 4 inspirerende bøger, som bliver brugt i forløbet (heriblandt Start with Why med Simon Sinek). Du får også mulighed for, at nogle af de personlige sessioner kan blive afholdt i mine lokaler i København.

Alle samtaler varer ca. 50-60 min. og forløber over Skype (medmindre du går All in) og bliver lagt i kalenderen, så snart du har tilmeldt dig forløbet.

Det får du også:
★ Bonus inspiration til emnerne. Links til artikler, videoer, statistikker og information du kan udforske, hvis du har lyst til at dykke endnu mere ned i emnerne.

★ Mine bedste anbefalinger af gode og relevante bøger, der kan inspirere og understøtte dig i din proces.

Lederkompasset i detaljer. Læs mere om hvert modul i detaljer og se en video, hvor du før større indblik i Lederkompasset og tankerne bag det

Lederkompasset som gruppeforløb i din ledergruppe
Lederkompasset kan også tilbydes som et gruppeudviklingsforløb. Hvis I er en gruppe ledere, der gerne sammen vil rykke jeres ledelse til et højere niveau, kan I bruge forløbet som fælles ramme, med opsamling både individuelt og i gruppe. Det giver en mere åben og ærlig kommunikation, og det gør det tydeligt for jer, hvor I kan bruge jeres energi og kræfter, så I får det stærkeste ledelsesteam. Kontakt mig, hvis du gerne vil høre om mere om mulighederne for at bruge Lederkompasset som gruppeudviklingsforløb.

Din investering

SIMPLE: Betal kr. 3.500 (tilkøb af coaching sessioner kr. 1800 pr session)
MORE: Betal kun kr. 16.100 (Værdi kr. 17.900)
ALL IN: Betal kun kr. 23.600 (Værdi kr. 26.900)

* alle priser er inkl. moms

Er du interesseret i gruppeforløb med Lederkompasset. Kontakt mig og vi finder en pris, der passer til jeres gruppe.

Lederkompasset er udviklet i samarbejde med Lotte Klink klinkbjerre.dk

compass-1236179-m.jpg
Lederkompasset 1.jpg

Find ud af om Lederkompasset er for dig?

Hør vores tanker bag Lederkompasset. Vi taler om, hvem det henvender sig til og hvad du helt specifikt vil få ud af det.

Med Formål forrest og Lederkompasset, har Lotte og Maj i stor stil hjulpet mig med at få mine mellemledere på rette kurs i forhold til: egen motivation, opførsel over for medarbejdere, en ordentlig tone og respekt for deres lederkollegaer.

Mit mål med processen var at få en mere harmonisk medarbejder flok, og dermed en mere harmonisk virksomhed, hvor alle tager ansvar, og i sidste ende har jeg en klar forventning om, at det vil afspejle sig på bundlinjen.

Lederkompasset var blot første skridt i den retning. Jeg syntes processen er forløbet rigtig fint, og den har i høj grad levet op til mine forventninger.
— Rasmus Møller, Direktør i Filtenborg El
Lederkompasset har sat skub i en masse tanker, som virkelig viser sig at være brugbare i hverdagen. Jeg har fået et andet syn på mange ting omkring ledelse, og er blevet bedre til at acceptere folks forskelligheder. Det giver blod på tanden til at udvikle sig endnu mere. Lederkompasset er målrettet og giver åbenhed og ærlighed.
— Søren Johansen
Lederkompasset er udfordrende, spændende og berigende. Jeg er blevet mere opmærksom på, hvordan jeg tackler opgaver. Forløbet har givet mig større indsigt i mig selv og mine medarbejdere, samt mere åbenhed i lederteamet.
— Lars Filtenborg