På rette spor

Savner du retning og klarhed og er du i tvivl om, hvor du virkelig gerne vil hen? Eller ved du det godt, men kan ikke overskue vejen derhen og hvordan?

Kunne du tænke dig?

 • at finde din røde tråd, som du kan navigere ud fra?
 • at blive klar på dine naturlige talenter, så du bedre kan sætte dig selv i spil og skabe værdi
 • at finde dine trivselsbetingelser, så du bedre kan passe på dig selv?
 • at blive klar på, hvor du gerne vil hen og hvordan?
 • at få nogle værktøjer til at ændre vaner, komme videre, gøre noget andet end det du plejer?
 • at leve et liv, som er mere i overensstemmelse med det som er vigtigst for dig og giver mening
 • at få nøglen til din energi, overskud og glæde på den lange bane

På rette spor er et personligt forløb for dig, der gerne vil have mere ud af livet, og jeg hjælper dig til at fokusere på det, der er vigtigst for lige præcis dig. På rette spor handler i bund og grund om at få det bedste frem i dig og gøre dig i stand til at få det meste ud af dit liv.

Lyder det som noget for dig?

Så kan du glæde dig til:

 • Få indsigt i hvad der får dig til at trives og hvad får dig til at mistrives
 • Finde ud af hvordan du undgår stress
 • Få nøglen til din energi, overskud og glæde
 • Finde det som giver dig mening, retning og motiverer dig
 • Få dine overordnede prioriteringer på plads
 • Lære hvordan du bedre kan sætte dig selv i spil og finde jobbet du elsker at lave
 • Lære at sætte mål, du rent faktisk når
 • Få klarhed og motivation til de svære beslutninger

Sådan er forløbet sat sammen

Over en periode på 12 uger får du hver anden uge tilsendt en email med ugens modul. Så kan fordybe dig i modulets indhold, som det passer dig.

Hvert modul vil være en blanding af inspiration, viden, opgaver og værdifulde værktøjer som vil hjælpe dig med at arbejde igennem modulets tema.

Det vil være en blanding af lydfiler og videoer du kan se/lytte til på din computer, telefon eller tablet - og som vil inspirere og guide igennem emnet. Samtidig vil der være PDF filer med opgaver du skal arbejde igennem. Dem kan du downloade og printe ud.

Modul 1 – Kom godt i gang: Vi dykker ned dit liv, dine udfordringer, der hvor du er lige nu og tager udgangspunkt i det. Vi finder frem til det du gerne vil.

Modul 2 – Det vigtigste i dit liv: Uden et stærkt fundament kan man ikke give den gas. Vi får styr på dine overordnede prioriteringer og hvad der er vigtigt for dig, så du kan træffe beslutninger der stemmer overens med den du er og det du vil.

Modul 3 – Hvilken vej peger kompasset?: At skabe et liv med glæde og mening kræver en god strategi. Alle gode strategier starter med et formål. Et personligt formål hjælper dig med at prioritere og tage svære beslutninger for dit karriere og privatliv. Så det er der vi starter. Du får en guide til, hvordan du finder dit personlige formål og dit naturlige talent, så du bedre kan sætte dig selv i spil. Så bliver det nemmere at finde det jobbet du elsker at lave.

Modul 4 - Opsamling og refleksion
Denne uge skal du hovedsaglig bruge til at samle op på de foregående uger og reflektere over det du har været igennem indtil nu. Du får en lille gave fra mig, som du kan bruge til at styrke dig og fokusere. 

Modul 5 - Sådan sikrer du din trivsel
Når vi har fundet frem til, hvad der skaber mening for dig, får vi dine trivselsbetingelser på plads. Alle kan lave det de brænder for, men let brænde ud, når de ikke trives.

Modul 6 - Få styr på fremtiden
Når du ved hvor du vil hen og hvordan du vil rejse, så skal vi sørge for at du rejser hurtigt og smart. Vi følger op på dine intentioner, mål og strategier og sørger for at du kan bruge den værktøjskasse du har fået med dig. Dette modul vil ruste dig til at sætte smarte mål du rent faktisk når og du lærer, hvordan du holder fokus på de vigtigste ting i livet fremover, så du kan holde fast i alt det gode.

Du har nøglen til din egen livsglæde. Jeg kan inspirere dig, give dig viden og redskaber så du kan få det liv du gerne vil have. Jeg viser dig hvordan du kan gøre det nemmere, men jeg kan ikke gøre det for dig. Det er dig som skal gøre arbejdet.

Alt dette er inkluderet i forløbet

 • Klar introduktion til hvert modul og opgaver, så du ved hvad du skal.
 • Lydfiler med inspiration, viden og værktøjer som du har adgang til via din telefon, computer eller tablet.
 • Arbejdsark med værktøjer og opgaver, du kan gemme og printe.

Det får du også:
★ Bonus meditation med stresscoach og yogalære Anne Goncalves, som giver dig en vej til nærvær og pause, der styrker dig og din krop mod stress.
★ Mine bedste anbefalinger af gode og relevante bøger, der kan inspirere og understøtte dig i din process.

Din investering

PÅ RETTE SPOR
Din totale investering i dig med et På rette spor Online forløb med mig er Kr. 1.450 inkl. Moms

PERSONLIGE SAMTALER
Kunne du godt kunne tænke dig, at jeg følger dig tæt igennem alle modulerne? Så kan du tilkøbe personlige samtaler med op til 30% af normalprisen for coaching. Så får du min personlige støtte og sparring under hele forløbet. Alle sessioner er 50-60 min. og foregår over SKYPE.

3 samtaler (Normal pris DKK 5.400 - spar 25 %) i alt: DKK 4.050 inkl. moms
6 samtaler (Normal pris DKK 10.800 - spar 35 %) i alt DKK 7.020 inkl. moms


Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på at have med eller uden personlige samtaler?
Jeg har designet forløbet således, at du kommer godt igennem alle moduler og emner. Men måske er du en af dem, som ved, at du giver den en ekstra skalle og committer dig bedre, når du har personlig kontakt og bliver udfordret. Så kan det være en fordel at tilvælge de personlige samtaler.

Hvad er fordelen ved at det foregår online?
Som alle andre har du garanteret super travlt og tiden er den knappe faktor. Derfor kan det være en fordel at du kan arbejde med modulerne, i dit eget tempo og når det passer dig og din kalender. Du kan sidde hjemme eller hvor det vil fungere bedst for dig. Du skal ikke bruge tid på transport. Og så er også langt billigere, og du kan tage forløbet uanset hvor i landet (eller udlandet) du befinder dig.

Er du i tvivl om forløbet er noget for dig?
send mig en mail og stil mig de spørgsmål du måtte have.


Det siger kunderne om forløbet:

"Med På Rette Spor forløbet, har jeg fået tænkt over mit liv og min retning, og bruger dagligt sætningerne om mit højere formål og mine overvejelser om det. Det at finde en kerne, som er mig, betyder, at jeg kan holde kursen lidt mere sikkert. Jeg har oplevet at blive støttet, skubbet og presset til at gå ind i mig selv og få de ord ud, der var, og så forholde mig til dem."

- Gittemay Petersen


“Finding my WHY with Maj was a satisfying experience because it was so essential. What I unearthed is very basic and true, and that is why it is so useful.

Now I notice my WHY flashing in all sorts of situations: it is there to tell me yes or no to something I am considering doing. And when I thoroughly enjoy myself, it turns out it’s because I am following my WHY without even having to think about it. Doing what I love has gotten a whole lot easier, with less struggle and doubt.

Maj is very clean in all of this: she knows how to guide you without getting in the way.”

- Charlotte Price, Writer & Painter