business-idea-1240825_1920.jpg

Business Coaching & Mentoring

1:1 MENTORCOACHING
Business coaching og mentoring er til dig, som har brug for en regelmæssig coaching og sparring til dit arbejdsliv til at skabe indsigt og handling til at blive den leder, du gerne vil være og det menneske, du gerne vil være. Vi tager udgangspunkt i, hvad du har brug for at give fokus lige nu.


Game Changer selvstændige.jpg

Find dit HVORFOR:

1:1 GAME CHANGER
Du brænder for at gøre en forskel og vil gerne ud over rampen. Find dit "HVORFOR" og brug dit formål til at brænde igennem fremfor at brænde ud. Forløbet er for dig, som er selvstændig, leder eller dig, som har brug for ny inspiration og motivation til det du gør.


Skærmbillede _lille.jpg

Få gaven i kritik.

Kritik skal tages alvorligt men ikke personligt. Men hvordan gør man lige det? Hvordan undgår man, at kritik ødelægger samarbejde og udvikling? Lær kunsten at blive klog af kritik. Det giver klar kommunikation og bedre resultater.


Stress free zone 300_200.jpg

Fra stress til overskud

1:1 STRESSCOACHING
Et personligt forløb til dig, der er brændt ud og stresset. Du får et veltilrettelagt forløb, hvor vi tager udgangspunkt i din konkrete situation og får dig sikkert tilbage i balance. Først og fremmest bliver du stressfri, og så får du de værktøjer, du skal bruge, så du kan holde balancen. Kom sikkert tilbage, og giv dig selv de bedste betingelser for fremtiden.


Online forløb m. coaching

dreamstime_l_54441171.jpg

På rette spor

1:1 DEN PERSONLIGE
Find vej, find din retning, find formål, find mening. Personlig coaching og udviklingsforløb for dig, som gerne vil finde det rette spor. Kunne du tænke dig mere indhold, mening og værdi i dit liv? Savner du retning og klarhed, og er du i tvivl om, hvor du skal lægge din energi? På rette spor handler i bund og grund om at få det bedste frem i dig, og gøre dig i stand til at få det bedste ud af dit liv.