Formålsdrevne virksomheder har et større afkast på både kort, mellemlang og lang sigt, end virksomheder, der blot har til formål at skabe værdi for aktionærerne.

Det giver resultater
Mennesker med et klart formål er op til 5 gange mere effektive på deres højeste end mennesker, der ikke har et. Formål skaber engagement, og engagerede mennesker er ikke blot mere effektive, men har også mindre stress, lavere sygefravær og færre konflikter.

Få din organisation med dig - hele vejen!
Formålet skal sættes foran ALT, hvad I siger og gør.
Formålet fungere som et kompas og guider organisationen mod jeres langsigtede mål.
Formålet er rammen, som forener mål, indsats og skaber retning for det personlige engagement og energi.
Formålet er fundamentet for meningsskabelsen og fællesskabsfølelsen.

Vær rollemodel for noget godt
Hvis din sag virkelig er vigtig, så vis det, ikke kun i dine ord, men også handlinger.
Vær loyal overfor dit formål og gå foran.

Ledelse med formål kan gøres nemt og enkelt.

Formålet er den ramme, hvori meningsfuldheden kan skabes. Formålet er virksomhedens største uudnyttede potentiale. Formålsdrevne virksomheder har et 30 højere niveau af innovation og vækst, og har 40% nemmere ved at holde på deres medarbejdere!

Når du sætter formålet forrest

Giver du din organisation en klar ramme og retning, som skaber tryghed og sænker stress og omkostningerne til sygdomsfravær blandt dine medarbejdere. Det skaber tillid til dig som leder, og giver en mere stabil og stærkere organisation, som er gearet til forandringer og udfordringer.

Får du et effektivt ledelsesredskab til dig og dine ledere. Det bliver nemmere at sætte rammen for, hvem I er både som ledere og som virksomhed. Det bliver meget tydeligt, hvad jeres opgave er og hvorfor skal den løses, og dermed bliver I bedre til at lede, inspirere og motivere jeres medarbejdere.

Skaber du vedvarende resultater på alle niveauer og afdelinger i organisationen. Processen fungerer uanset arten og omfanget af udfordringer I har i virksomheden, uagtet om det er hele virksomheden du vil forandre eller dit fokus er på et enkelt team.

Får du klar intern kommunikation, og retningslinerne bliver enklere for medarbejderne. Det betyder, at alle begynder at tale samme sprog, uanset hvor i organisationen de befinder sig, og hvilken opgave de løser, og det giver højre effektivitet og bedre resultater.

Synliggør det organisationens overordnede formål og mål. Det samler alle om en fælles opgave, i stedet for at bekæmpe hinanden. Det minimere konflikter og styrker samarbejdet. Derved forbedres relationer internt, og så I fremstår som en samlet styrke, både internt og eksternt.

Får du de "rigtige" medarbejdere, der arbejder engageret sammen med dig mod virksomhedens formål. Når de vil formålet, vil de også virksomheden, og det skaber automatisk en højere grad af meningsfuldhed, loyalitet og arbejdsglæde. Glade medarbejdere er i gennemsnit 31% mere effektive og produktive.

Udbytte

Få redskaber til hvordan du kan arbejde med det gode arbejdsmiljø og forstå hvad fremtidens medarbejdere ønsker af deres kommende arbejdsplads, således kan du blive klædt bedre på til at fremme det gode arbejdsmiljø og skabe en stabil organisation med engagement og overskud, både menneskeligt og økonomisk.

Hvem er Formål forrest for?

Formål forrest er for små og mellemstore virksomheder. Det afgørende er jeres motivation. Processen er effektiv for direktøren, som gerne vil forandre hele organisationen. For HR afdelingen, der gerne vil skabe trivsel og engagement i virksomheden, og for teamlederen, som er ambitiøs med sit team.

Processen bliver skræddersyet til jeres konkrete behov og udfordringer, så du får en løsning som fungerer og passer til jeres udfordringer. Du får en konkret handleplan, så du ved hvad du kan forvente dig, og forvente dig af mig, samt et overblik over opgaven, indsatsen og økonomien.

  • Foredrag og workshops

  • Rådgivning og Sparring

  • Længerevarende integrationsforløb

  • Individuel og gruppe coaching 

Fast partner: Jo større opgaven er og jo flere timer den kræver, jo bedre timepris kan jeg tilbyde dig. Hvis du vælger at have mig som fast partner tilknyttet din virksomhed, kan du spare op til 45% af den pris du normalt skulle betale for en konsulenttime.

Kontakt mig og lad os tale om din specifikke udfordring. Det er helt uforpligtende.
Ring med det samme på 26 70 04 70.

PS: Det er billigere at være på forkant og forebygge fremfor brandslukning. Så tag fat i din udfordring mens den er lille, nem ... og billigere.

Og husk din indledende samtale er helt omkostningsfri.


Det siger kunderne om Formål forrest

"Maj har med stor viden og indlevelse guidet os til at genfinde Capernow's egentlige formål, og til at sætte den rigtige retning. Vi fik genopfrisket de glemte værdier, og Maj har lært os at bruge dem aktivt i vores hverdag."

- Heidi Thisgaard Olsen, tidligere HR-Manager hos Capernow A/S


"Lotte og Maj har, med formålet og Lederkompasset, i stor stil hjulpet mig med, at få mine mellemledere på rette kurs i forhold til: egen motivation – opførsel over for medarbejdere – en ordentlig tone og respekt for deres lederkollegaer. Mit mål med processen var, at få en mere harmonisk medarbejder flok, og dermed en mere harmonisk virksomhed, hvor alle tager ansvar. I sidste ende har jeg en klar forventning om, at det vil afspejle sig på bundlinjen."

- Rasmus Møller, Direktør i Filtenborg El

"Maj has a very positive approach to her work, which influences those working with her and around her. Maj delivers, and she does it in a fun and involving way."

- James Salmon, Group Manager Orange UK


"Jeg har benyttet mig af Maj Bjerre’s kompetencer i flere forbindelser, både i mit nuværende konsulentfirma og som direktør for Kuben Ejendomsadministration. Jeg oplever, et stort udbytte af den undervisning Maj leverer. Ud over en stor faglig kompetence og gode formidlingsevner, besidder Maj en sjælden evne til også at tænke forretning. Jeg kan anbefale Maj, som en, der levere varen med stor entusiasme og gennemslagskraft."

- Flemming Nielsen, CEO hos PROSEDO