"Mennesker, der kan se meningen med deres arbejde, er op til 5
gange mere effektiv på deres højeste, end dem som ikke kan!"

Leadership is a choice.jpg

Rådgivning & sparring

TIL ORGANISATIONEN, HR & LEDEREN
Hvordan flytter du din organisation i den retning du ønsker? Hvordan skal du implementere de nye ideer, så de bliver taget godt imod? Hvordan holder du organisationen robust og skaber trivsel? Hvordan skaber du en meningsfuld ramme for dine medarbejdere? Få kvalificeret input til jeres udfordringer: hvad, hvordan og hvorfor?

feedback-1825515_1920.jpg

Feedback & Gaven i kritik

TIL ORGANISATIONEN
Kritik og feedback er værdiløs, hvis vi ikke kan omsætte det til læring og udvikling. Skab en sund Feedback kultur og et miljø, hvor udvikling er i fokus. Hvor man kan give en konstruktiv og nogle gange kritisk feedback, og hvor man føler sig tryg og værdsat nok til at turde være ærlig.Formål forrest

TIL ORGANISATIONEN
Er din organisation svækket af stress og sygdomsfravær? Spænder dine afdelinger ben for hinanden, frem for at arbejde sammen? Har dine medarbejdere mistet gejsten, engagementet og fokus på det vigtige? Skab engagement, effektivitet og gode resultater i din organisationen, med et meningsfuldt fokus. Purpose, People & Profit.


1005737_78279829.jpg

Foredrag & Inspiration

TIL ORGANISATIONEN & TEAMET
Inspiration til dig og dine medarbejdere: Superhelte kan også blive stressede, Sådan håndtere du medarbejdere med stress, Gaven i kritik. Det er bare nogle af de mange emner, jeg løbende holder foredrag og workshops om. Jeg tilpasser gerne arrangementet så det passer til jeres behov. Alle foredrag kan holdes på engelsk.