Maj Bjerre (f. 1972) er strategisk rådgiver, coach, foredragsholder, iværksætter og forfatter. Hendes mission er at højne meningsfuldheden i danskernes arbejdsliv. Det vi gør skal give mening, og det skal vores kommunikation også. I mere end 15 år har hun kombineret forståelsen for virksomhedens dynamik med menneskets psykologi og hjulpet mennesker, virksomheder og organisationer med at aktivere deres naturlige talenter og styrker igennem personlig rådgivning, uddannelse, foredrag og længerevarende forandringsprocesser.

Maj har arbejdet som leder i flere internationale virksomheder, både i Danmark og London og har flere certificeringer bag sig indenfor bl.a. Business Coaching, Stress Coaching, The Work of Byron Katie, NLP og Enneagrammet.


"Det vi gør skal give mening og skabe værdi, både for os selv og for andre - det giver de bedste resultater og den største tilfredsstillelse på den lange bane.

Formålsdrevet ledelse hjælper menneske og organisationer med at udfolde deres største potentiale og skaber en kultur og et miljø, hvor arbejdsglæde, engagement og produktivitet går hånd i hånd"

- Maj bjerre


Kunder inkluderer blandt andre:


Det siger kunderne:

Lise.jpg

Lise Byrgiel Jensen

IDA Lederforum Syd
IDA Lederforum Syd havde inviteret Maj til at give input til hvordan kritik og feedback kan bruges som udviklingsværktøj. Maj formåede at fange alle deltagere gennem en række relevante eksempler, krydret med menneskelig varme og humor. Kombineret med professionelt formidlet teori, fik hun skabt et forum, hvor alle bød ind og fik konkrete værktøjer med sig hjem til brug i hverdagen. Vi kan varmt anbefale Maj til alle, der ønsker at blive bedre til at give og modtage kritik og feedback på en konstruktiv måde!

Stine_ 6.jpg

Stine Christiansen

Reklamefotograf
Coachingen har helt klart sat nogle tanker i gang, givet mig energi og livskvalitet. Med mit formål har jeg genfundet min sti og blevet bevidst om, hvad der nu skal ske. Det sætter fokus på hvad der giver livet mening og indhold, og genfinde gnisten. Jeg ved nu hvordan jeg fungerer, og hvilke rammer jeg skal sætte både privat og på jobbet. Maj er en rigtig sød, varm og imødekommende person. Uden at presse på, hjalp hun mig til at sætte ord på og finde frem til mit formål.

Stephanie.jpg

Stephanie Munch Jensen

Arrangør af PROSA Superhelteseminar
I've had the pleasure to attend three workshops by Maj and I am surprised about how I always leave her presentations thinking hard about the topic and wanting to know and explore more. Her way of presenting is very casual and relaxed yet always interesting because of her way to engage the audience. She keeps things on a very practical and tangible level and is excellent at providing tools that enable you to start acting right away.

Lotte .jpg

Lotte Klink

Stress Coach og konsulent
Maj Bjerre er en skøn blanding af handlekraft, enorm viden, fantastiske værktøjer og en kæmpe kærlighed til det hun laver. Hun rykker mennesker, teams, og virksomheder til et højere niveau på en helt fantastisk måde. Blidt, direkte men bestemt. Maj Bjerre ser det, andre ikke ser, og får helheden til at stråle, netop af den grund. Hun er tidligere projektleder, og det stråler ud af hendes arbejde. Det er så gennemarbejdet og grundigt. Jeg kan kun anbefale Maj Bjerre på det kraftigste – hun er en kæmpe kompetence.

MiroW.jpg

Miro Walker

CEO Cognifide
I’d highly recommend Maj as someone with deep understanding and appreciation of what makes people work in a role. Best of all, Maj wasn’t afraid to challenge our assumptions and approach head-on, ensuring the best possible outcome.

Janaki_.jpg

Janaki Van Den Brink

Owner Simply Playing
I did a ‘Why’ session with Maj. I was totally amazed at how fast, clean and effective this method is. Maj is extremely skilled in helping you discover your ‘Why’, and I can highly recommend her.

Heidi-Thisgaard_2018_150dpi_online.jpg

Heidi Thisgaard Olsen

Tidligere HR-Manager hos Capernow A/S
Maj har med stor viden og indlevelse guidet os til at genfinde virksomhedens egentlige formål, og til at sætte den rigtige retning. Vi fik genopfrisket de glemte værdier og Maj har lært os at bruge dem aktivt i vores hverdag.

anne-goncalves-yoga_preview.jpeg

Anne Goncalves

Yogatræner og coach
Jeg har haft coaching med Maj, hvor hun hjalp mig med at blive klar på mit højere formål. Hun er skarp, præcis og skærer lige ind til benet, mens hun inspirerer dig til at finde dit fulde potentiale. Jeg kan varmt anbefale hende som coach og game changer.

Flemming.jpg

Flemming Nielsen

CEO Prosedo
Jeg har benyttet mig af Maj Bjerre’s kompetencer i flere forbindelser, både i mit nuværende konsulentfirma og som direktør for Kuben Ejendomsadministration. Jeg oplever, et stort udbytte af den undervisning Maj leverer. Ud over en stor faglig kompetence og gode formidlingsevner, besidder Maj en sjælden evne til også at tænke forretning. Jeg kan anbefale Maj, som en, der levere varen med stor entusiasme og gennemslagskraft.

Majbritt.jpg

Maibritt Schou Sørensen

Ejer af pa-bureauet.dk
Det der slog mig ved Maj allerførste gang er hendes rolige og ligefremme facon. Dette sammenholdt med hendes humor, gjorde, at hun virkede tillidsvækkende og ikke selvhøjtidelig. Efter coaching med Maj har jeg altid følt, at jeg fik perspektiv på tingene og derfor nemmere været i stand til at se en løsning. Maj har været god til, at jeg følte mig hørt og mødt.

 

Søren Henriksen, Centerchef for ledelse og strategi
Ishøj kommune

“Der har været rigtig gode tilbagemeldinger fra alle, som fandt dine oplæg både inspirerende, lærerigt og brugbart i både arbejdsliv og privatliv.”


Nicolaj Holm Ravn Faber, Chief advisor at Danish Commitee for Health Education
“Maj Bjerre Tak for inspirerende oplæg. I dag arbejder instruktørerne videre med dine 'æbler'. Lige nu giver de hinanden gode råd til, hvordan man forbereder sig på at modtage kritik, så man får mest ud af den.”


Lulu Pedersen, PROSA – Forbundet af IT-professionelle
“Maj Bjerre har været fast oplægsholder for vores medlemmer siden 2012. Hun er en kyndig, troværdig og rolig fremlægger, som også formår at skabe rum for deltagernes spørgsmål og input.”


James Salmon, Group Manager at Orange UK
“Maj has a very positive approach to her work which influences those working with and around her. Maj delivers, and she does it in a fun and involving way”.


Charlotte Price, Writer & Painter
“Finding my WHY with Maj was a satisfying experience because it was so essential. What I unearthed is very basic and true, and that is why it is so useful. Now I notice my WHY flashing in all sorts of situations: it is there to tell me yes or no to something I am considering doing. And when I thoroughly enjoy myself, it turns out it’s because I am following my WHY without even having to think about it. Doing what I love has gotten a whole lot easier, with less struggle and doubt. Maj is very clean in all of this: she knows how to guide you without getting in the way.”


Anita Sørensen, Underviser
“Coaching med Maj har givet mig en ny indgangsvinkel til mit arbejde og nogle gode værktøjer når jeg hænger fast samt en forståelse for hvorfor jeg nogen gange ikke trives og hvad jeg så kan gøre. Det var meget konkret og lige til at bruge. Som facilitator var Maj helt utrolig effektiv.”


Keld Christensen, Center for Døve
”Det som virkede for mig var at føle mig anerkendt og forstået. At få brugbare redskaber til at afdække min arbejdssituation og min stress. “


Per Hvidberg, idrætschef DGI Nordvest
“Det jeg har fundet stor tilfredshed med i Maj’s coaching er, at jeg har oplevet stor respekt for den person, jeg er og samtidig har Maj forstået at stille mig tilpasse udfordringer, der har flyttet og udviklet mig.”


Lisbeth Bonke Thøgersen, Brugsforeningernes Arbejdsgiverforening
"Du får meget viden på kort tid. God atmosfære, dejligt uformelt, super undervisere, der ved hvad de taler om."

Merete Jensen, Chef-konsulent hos Executive Outplacement, Lederne
Jeg har brugt Maj son indlægsholder på mine netværksmøder, temaet var Feed-Back og hvordan modtager vi Feed-Back og spør efter den. Det gjorde Maj rigtig godt, med klare og troværdige budskaber. Folk gik ud af lokalet med viden om Feed-Back og ikke mindst god energi af et spændende og givende indlæg.”


Jesper Frederiksen, Head of Components & Civil Works, Wind Power Procurement at Ørsted
”Vi synes, Maj havde målrettet det fint til vores brug og vi gik alle derfra med nye læring. Og vi ser frem til at læse bogen.”


Rasmus Møller, Direktør Filtenborg El
“Lotte og Maj har, med formålet og Lederkompasset, i stor stil hjulpet mig med at få mine mellemledere på rette kurs i forhold til: egen motivation – opførsel over for medarbejdere – en ordentlig tone og respekt for deres lederkollegaer. Mit mål med processen var, at få en mere harmonisk medarbejder flok, og dermed en mere harmonisk virksomhed, hvor alle tager ansvar.”


Anette Larsen, Gigtforeningen
”Vi har i Gigtforeningen haft meget stor glæde af Majs evner som coach og facilitator. Maj er i stand til i imponerende grad at holde fokus rettet mod det væsentlige, på trods af de udfordringer, der ofte pludseligt opstår på en arbejdsplads. Hun er vedholdende og empatisk med en veludviklet evne til at ramme plet i sine valg af metoder og redskaber. Vi har følt os meget trygge og er samtidig blevet  tilpas udfordret i vores professionelle og personlige udvikling.”


Gittemay Petersen
"Med På Rette Spor forløbet, har jeg fået tænkt over mit liv og min retning, og bruger dagligt sætningerne om mit højere formål og mine overvejelser om det. Det at finde en kerne, som er mig, betyder, at jeg kan holde kursen lidt mere sikkert. Jeg har oplevet at blive støttet, skubbet og presset til at gå ind i mig selv og få de ord ud, der var, og så forholde mig til dem."


Frederik Jensen, tidligere PLATON A/S om Gaven i kritik foredraget
Det gav et nyt aspekt i vores hverdag. Jeg håber det er noget, vi kommer til at arbejde videre med, så vi også udvikler os på den menneskelige side - og ikke kun den tekniske. Vi vil være de bedste indenfor vores område, og jeg tror at arbejdet med feedback kan være med til at styrke vores position. En måde at komme i gang med feedback er at implementere det, som en naturlig del i vores projekter.”


Patrick Rønning, Ejer hos Signifly
"Et godt arrangement, hvor man bestemt ikke falder i søvn. Stress er samtaleemne alle steder, og et foredrag som dette får konkretiseret og åbnet op for vigtigheden i at tage styring som leder".


Helle Mai Nielsen
”Maj er meget professionel, tydelig og skarp! Tak!