business-idea-1240825_1920.jpg

Business Coaching & Mentoring

1:1 MENTORCOACHING
Business coaching og mentoring er til dig, som har brug for en regelmæssig coaching og sparring til dit arbejdsliv til at skabe indsigt og handling til at blive den leder, du gerne vil være og det menneske, du gerne vil være. Vi tager udgangspunkt i, hvad du har brug for at give fokus lige nu.


Game Changer selvstændige.jpg

Find dit HVORFOR:

1:1 GAME CHANGER
Du brænder for at gøre en forskel og vil gerne ud over rampen. Find dit HVORFOR og brug dit formål til at brænde igennem. 


Stress free zone 300_200.jpg

Fra stress til overskud

1:1 STRESSCOACHING
Et personligt forløb til dig, der er ramt af stress. Du får et veltilrettelagt forløb, hvor vi tager udgangspunkt i din konkrete situation og får dig sikkert tilbage fra stressen. Først og fremmest bliver du stressfri, og så får du de værktøjer, du skal bruge, så du kan holde dig fri af stress i fremtiden. Kom sikkert tilbage, og giv dig selv de bedste betingelser for fremtiden.


1185102_84068592.jpg

Personlig coaching

1:1 COACHING
Har du brug for sparring og coaching, fra menneske til menneske, kan personlig coaching være noget for dig. Vi tager udgangspunkt i din situation her og nu. Uanset om dit fokus ligger på familieliv eller professionelt liv, får du sparring og praktiske redskaber, som du kan bruge her og nu, så du kan blive den bedste udgave af dig og nå de mål, ambitioner og drømme du har.

Konktakt mig, så giver jeg dig en pris afhængig af dit behov


Leadership orange.jpg

Leadership coaching forløb

1:1 TIL LEDEREN
Det er jo lige meget, hvor hurtigt I kan løbe, hvis I ikke er på rette vej. Leadership Coaching hjælper dig med at få det bedste ud af dig og din organisation. Lær at omsætte dine visioner til konkrete handlinger, så du kan nå nye højder med dit team og din virksomhed


Online forløb m. coaching

dreamstime_l_54441171.jpg

På rette spor

1:1 DEN PERSONLIGE
Find vej, find din retning, find formål, find mening. Personlig coaching og udviklingsforløb for dig, som gerne vil finde det rette spor. Kunne du tænke dig mere indhold, mening og værdi i dit liv? Savner du retning og klarhed, og er du i tvivl om, hvor du skal lægge din energi? På rette spor handler i bund og grund om at få det bedste frem i dig, og gøre dig i stand til at få det bedste ud af dit liv.