business-idea-1240825_1920.jpg

Business Coaching & Mentoring

1:1 MENTORCOACHING
Business coaching og mentoring er til dig, som har brug for en regelmæssig coaching og sparring til dit arbejdsliv til at skabe indsigt og handling til at blive den leder, du gerne vil være og det menneske, du gerne vil være. Vi tager udgangspunkt i, hvad du har brug for at give fokus lige nu.


Game Changer selvstændige.jpg

Find dit HVORFOR:

1:1 GAME CHANGER
Du brænder for at gøre en forskel og vil gerne ud over rampen. Find dit "HVORFOR" og brug dit formål til at brænde igennem fremfor at brænde ud. Forløbet er for dig, som er selvstændig, leder eller dig, som har brug for ny inspiration og motivation til det du gør.


Skærmbillede _lille.jpg

Lær gaven i kritik.

Kritik skal tages alvorligt men ikke personligt. Men hvordan gør man lige det? Hvordan undgår man, at kritik ødelægger samarbejde og udvikling? Lær kunsten at blive klog af kritik. Det giver klar kommunikation og bedre resultater.


Stress free zone 300_200.jpg

Fra stress til overskud

1:1 STRESSCOACHING
Et personligt forløb til dig, der er brændt ud og stresset. Du får et veltilrettelagt forløb, hvor vi tager udgangspunkt i din konkrete situation og får dig sikkert tilbage i balance. Først og fremmest bliver du stressfri, og så får du de værktøjer, du skal bruge, så du kan holde balancen. Kom sikkert tilbage, og giv dig selv de bedste betingelser for fremtiden.


Online forløb m. coaching

dreamstime_l_54441171.jpg

På rette spor

1:1 DEN PERSONLIGE
Find vej, find din retning, find formål, find mening. Personlig coaching og udviklingsforløb for dig, som gerne vil finde det rette spor. Kunne du tænke dig mere indhold, mening og værdi i dit liv? Savner du retning og klarhed, og er du i tvivl om, hvor du skal lægge din energi? På rette spor handler i bund og grund om at få det bedste frem i dig, og gøre dig i stand til at få det bedste ud af dit liv.


Det siger kunderne om coaching


Stine Christiansen, Reklamefotograf
"Coachingen har helt klart sat nogle tanker i gang. Givet mig energi og livskvalitet. Jeg har fundet ud af hvad der i starten var gnisten, meningen med det hele. Det der fik mig til at gå den vej, jeg er gået.
Med mit formål har jeg genfundet min sti og blevet bevidst om, hvad der nu skal ske. Det er med til at sætte fokus på hvad der giver ens liv mere mening og indhold, og genfinde gnisten. Jeg nu ved hvordan jeg fungerer, og hvilke rammer jeg skal sætte både i privaten og på jobbet.
Maj er en rigtig sød, varm og imødekommende personen, og uden at presse på, hjalp hun mig til at sætte ord på og finde frem til mit formål."


Gittemay Petersen
"Med På Rette Spor forløbet, har jeg fået tænkt over mit liv og min retning, og bruger dagligt sætningerne om mit højere formål og mine overvejelser om det. Det at finde en kerne, som er mig, betyder, at jeg kan holde kursen lidt mere sikkert. Jeg har oplevet at blive støttet, skubbet og presset til at gå ind i mig selv og få de ord ud, der var, og så forholde mig til dem."


Per Hvidberg, Idrætschef DGI Nordvest
“Det jeg har fundet stor tilfredshed med i Maj’s coaching er, at jeg har oplevet stor respekt for den person, jeg er og samtidig har Maj forstået at stille mig tilpasse udfordringer, der har flyttet og udviklet mig.”


Janaki Van Den Brink, Simply Playing
“I did a ‘Why’ session with Maj. I was totally amazed at how fast, clean and effective this method is. Maj is extremely skilled in helping you discover your ‘Why’, and I can highly recommend her.”

Jeanette Sylvest
"Forløbet har givet mig ballast til bedre iscenesættelse af mig selv, og at kunne sætte rammerne for at få den bedst mulige udgave af mig."


Maibritt Schou Sørensen, Pa-bureauet.dk
“Det der slog mig ved Maj allerførste gang er hendes rolige og ligefremme facon. Dette sammenholdt med hendes humor, gjorde, at hun virkede tillidsvækkende og ikke selvhøjtidelig. Efter coaching med Maj har jeg altid følt, at jeg fik perspektiv på tingene og derfor nemmere været i stand til at se en løsning. Maj har været god til, at jeg følte mig hørt og mødt.”


Keld Christensen, Center for Døve
”Det som virkede for mig var at føle mig anerkendt og forstået. At få brugbare redskaber til at afdække min arbejdssituation og min stress.“


Charlotte Price, Writer & Painter
"Finding my WHY with Maj was a satisfying experience because it was so essential. What I unearthed is very basic and true, and that is why it is so useful.
Now I notice my WHY flashing in all sorts of situations: it is there to tell me yes or no to something I am considering doing. And when I thoroughly enjoy myself, it turns out it’s because I am following my WHY without even having to think about it. Doing what I love has gotten a whole lot easier, with less struggle and doubt.
Maj is very clean in all of this: she knows how to guide you without getting in the way.’


Anne Goncalves, Amame.dk
Jeg har haft coaching med Maj, hvor hun hjalp mig med at blive klar på mit højere formål. Hun er skarp, præcis og skærer lige ind til benet, mens hun inspirerer dig til at finde dit fulde potentiale. Jeg kan varmt anbefale hende som coach og game changer.”


Anita Sørensen
“Coaching med Maj har givet mig en ny indgangsvinkel til mit arbejde og nogle gode værktøjer når jeg hænger fast samt en forståelse for hvorfor jeg nogen gange ikke trives og hvad jeg så kan gøre. Det var meget konkret og lige til at bruge. Som facilitator var Maj helt utrolig effektiv.”