Inspiration, information eller integration

I organisationen er det også vigtigt at få sat mål udover de økonomiske. Hvilken organisation vil vi gerne være? Hvad vil vi have fokus på, og hvad skal vi blive bedre til?

Jeg får mange henvendelser på baggrund af årets APV, som måske har vist, at der er brug for mere og bedre feedback i organisationen. Det er ofte motivationen for, at jeg bliver ringet op: ”Kan du rykke ud, for vi vil gerne have en bedre feedback kultur?”


Hvor meget vil I investere?

Det nemmeste ville jo være, hvis jeg kunne komme ud, bruge halvanden time og give en masse redskaber, og så går alle tilbage og bruger dem – men sådan er virkeligheden ikke. Feedback er rodfæstet dybt i vores indgroede vaner, og det kræver mere en blot et foredrag til at ændre dem. Vi ved i dag, at viden i sig selv ikke ændrer noget i sig selv. For at skabe forvandling, skal der handling til ­– regelmæssig og bevidst fokus og træning, ligesom når du går i fitnesscenteret for at komme i form. Resultaterne afhænger af, hvor meget tid, fokus og energi du lægger i det.

Så første spørgsmål er: Hvilke resultater ønsker du at opnå? Inspiration, information eller integration?

 

Hvad får jeg ud af et foredrag?

Et foredrag giver dig inspiration og blod på tanden. Det er en smagsprøve og en døråbner til et nyt tema. Du får et par konkrete redskaber, som du kan tage med tilbage og afprøve. Med foredraget kan du skabe en fælles ramme for en videre dialog i teamet og organisationen, men en reel forandring sker sjældent på baggrund af foredraget alene.

 

Hvad får jeg ud af en workshop?

Nu er du kommet i træningslokalet. Udover mere information, kan du på en workshop starte dialogen og skabe en fælles platform for jeres arbejde med feedback. Du kan nå at afprøve et par redskaber og mærker forskellen på teori og praksis. Hvor meget man kan nå, afhænger selvfølgelig af, hvor lang tid du bruger på workshoppen. En workshop kan ikke stå alene. Der skal øves, og der skal følges op - med andre ord, du skal tilbage til træningslokalet.

 

Hvad får jeg ud af et forløb?

Et forløb er ligesom at have en personlig træner. Du får et program, som er målrettet dine ønsker og mål, og processen faciliteres undervejs. Du får øvelserne ind under huden og mulighed for at afprøve teorien i praksis i dagligdagen. Det kræver selvfølgelig mere fokus og energi, men giver også bedre resultater på den lange bane. Et forløb kan vare over nogle uger, måneder eller år.

Jeg håber denne lille guide vil kunne hjælpe dig, når du skal tage beslutninger om, hvilke indsatsområder du skal arbejde med i det nye år.

Hvis du også har feedback på agendaen, så tager jeg gerne en uforpligtende snak om, hvordan I kommer bedst i mål.

Skriv eller ring her.

Fortsat god dag